Юля Вітюк

Комфорт для людей: у Копичинцях - нова, якісна дорога

3

У Копичинцях на вулицях Шашкевича та Лисенка відремонтували дорогу. Проект цієї дороги мали реалізувати ще минулого року.

4
4

- Ми зараз в Копичинцях, тут триває ремонт дороги по вулиці Шашкевича та Лисенка. Це проект ще 2020 року, який мав бути реалізований ще минулого року, але через неузгоджені дії попереднього складу обласної ради, цей проект не був реалізований. Тільки цього року, коли відбувається тісна співпраця обласної ради нового скликання з обласною адміністрацією, ми спільно затверджуємо перелік доріг місцевого значення. І цей проект сьогодні реалізовується, ремонтується дорога,  — розповідає Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради.

1
1

Ремонтували дорогу за технологією холодного ресайклінгу.

7
7

- Зараз ми на завершальному етапі — асфальтування дороги. Перед цим була технологія холодного ресайклінгу, бордюри ставили, відводили в місцях певних воду, — говорить Степан Мудрий, майстер.

6
6

- Все що робиться — все на краще. Задоволені, я думаю, повинні бути всі, бо колись було важко, бо вода йшла  по дорозі. А зараз зробили!  І душа радується, як робиться щось красиве, — говорить Орест Гикавий, місцевий житель.

5
5

2
2

Відео Романа Луциків

Вибір читачів за тиждень

Відео