Віра Олександрович

Штрафів на суму 18 тисяч гривень наклали на іноземців у Тернопільській області

Іноземці1

Підсумки ще одного тижня проведення операції “Мігрант” підбили на Тернопільщині. У результаті - одного іноземця видворили примусово, решту – поки що оштрафували.

Про це повідомили сьогодні, 10 вересня, на сторінці Міграційна служба Тернопільської області у соціальній мережі «Фейсбук». У повідомленні, зокрема, йдеться (цитуємо): «…На території Тернопільської області триває проведення цільових профілактичних заходів із нагляду та контролю за виконанням законодавства у міграційний сфері під умовною назвою “Мігрант”. Спільно з підрозділами національної поліції області здійснюються перевірки місць концентрації та збору іноземців, зокрема - ринків, гуртожитків, залізничних та автовокзалів, розважальних закладів».

Іноземці2
Іноземці2

Отже, протягом цього тижня працівники міграційної служби краю виявили 9 іноземних громадян, які ухилялися від виїзду з України в установлений термін. Причому 8 із них притягнули до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП.

- Відповідно, наші фахівці застосували адміністративні стягнення у вигляді штрафу на загальну суму 18 190 грн і прийняли рішення про примусове повернення, - кажуть у міграційній службі. - Ще одного іноземця видворять з України примусово.

До слова, міграційники виконують дуже важливу функцію. Це визнають на державному рівні. Тож нещодавно працівників цієї служби відзначили грамотами і подяками. Фото зі сторінки Міграційна служба Тернопільської області у соціальній мережі «Фейсбук»

Вибір читачів за тиждень

Відео