Олеся Поліщук

В одному з міст Тернопільщини розпочинається новий цікавий проект

240550577_1504102979931639_3955689772206163227_n

У Кременці розпочинається проект «ГАР-МИ-ДЕР». Так називатиметься дитячий гумористичний кіножурнал для дітей та їхніх родин.

Договір про таку співпрацю укладено між Громадською організацією «Фільмове товариство СТУДІЯ УНІКА» та Центром культури і дозвілля. 

- 19 вересня стартує відбірковий етап, де планується відібрати 50 дітей-акторів для зйомок у першому сезоні кіножурналу, до складу якого ввійдуть 10-ть епізодів за участю 5-ти акторів у кожному. Всім, хто виявить бажання прийти на кінопроби, прохання приходити з батьками чи з кимось із батьків або з іншими повнолітніми представниками родини, оскільки після творчого відбору, підписуватимуться угоди та обумовлюватимуться умови, за якими приймати рішення можуть лише особи, старші років, - йдеться у повідомленні Кременець Інформ.

Майбутнім акторам для творчого відбору потрібно підготувати коротенький виступ (на 1- 2 хвилини). 

- Це може бути декламування вірша, гуморески, читання уривка прозового твору, або розповідь веселої бувальщини, історії зі шкільного життя. Можливий діалог, підготовлений кількома учасниками творчого відбору. Пісня, танець, пантоміма чи виконання музичного твору, - розповів Художній керівник проекту, керівник ГО «ФТ СТУДІЯ УНІК», телережисер Віктор Підгурський.

За його словами, найперше до уваги братимуться акторські здібності учасників відбору. Деталі та інші умови будуть повідомлені безпосередньо перед початком кінопроб

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео