У Теребовлі відкрили найбільший фірмовий маркет «Студії м’яса»

IMG_9759 (Copy)

Урочисте відкриття, безкоштовна дегустація фірмового шашлику, та подарунки від виробника. В неділю, 12-го вересня, у Теребовлі відбулося відкриття найбільшого у мережі магазинів закладу – фірмового маркету «Студія м’яса».

IMG_9746 (Copy)
IMG_9746 (Copy)

- Надзвичайно приємно, що ми відкрили такий фірмовий маркет, адже це 39 магазин в нашій мережі, але такого формату - «фірмовий маркет», він перший, - розповідає директор мережі магазинів «Студія м’яса» Віктор Ратушняк. - Люди, напевно, будуть приємно здивовані нашою ціновою політикою, адже ми хочемо, щоб люди сюди приходили, щоб отримували якісне обслуговування.

IMG_9762 (Copy)
IMG_9762 (Copy)

Сьогодні у маркеті «Студія м’яса» можна придбати продукти на будь-який смак. Це свіжі овочі та фрукти, духмяна випічка та фірмова продукція від Тернопільського м’ясокомбінату.

IMG_9674 (Copy)
IMG_9674 (Copy)

Завітало на урочисте святкування чимало людей, серед них і представники влади.

IMG_9728 (Copy)
IMG_9728 (Copy)

- Хочу подякувати підприємцям, які сьогодні не бояться ризикувати, а вкладають в Україні кошти, - зазначив Іван Чайківський, народний депутат України. - Важливо те, що сьогодні в громадах створюються нові робочі місця, і, дай Бог, щоб побільше таких було робочих місць, адже за сплачені податки буде розвиватися громада.

IMG_9717 (Copy)
IMG_9717 (Copy)

- Якщо б кожен підприємець створив по два робочих місця, по три, це був би вже розвиток, це вже б були робочі місця, це було б забезпечення заробітної плати, забезпечення податків і тоді вже би був більший розвиток в Україні, тоді б менше людей виїжджало за кордон, - підкреслила Алла Стечишин, заступниця голови Теребовлянської міської ради.

IMG_9631 (Copy)
IMG_9631 (Copy)

З нагоди відкриття, у маркеті діє спеціальна акція: з 12 по 18 вересня при купівлі будь-якої продукції на суму від 300 грн, ви гарантовано отримаєте курку в подарунок. А при наявності чека на суму від 500 грн - автоматично берете участь у розіграші суперпризів, який відбудеться 19 вересня.

IMG_9637 (Copy)
IMG_9637 (Copy)

- Нам сподобався магазин, бо тут можна все купити, і молочні продукти, і м’ясні продукти, і консервацію. Задоволена, звичайно, бо зайдеш в один магазин і все зразу є, - розповідає відвідувачка магазину, жителька Теребовлі Надія Багрій.

IMG_9651 (Copy)
IMG_9651 (Copy)

Знаходиться фірмовий маркет за адресою: м.Теребовля вул. Князя Василька, 119. Фото Ярослава Стареправо Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео