Оксана Бучко

Пізнати Тернопіль по-новому можна із туристичного путівника Ternopil & Region

23.jpg (1)

Про Тернопіль як рай для гурманів, любителів музики та романтиків можуть дізнатися місцеві жителі та гості із путівника Ternopil & Region Travel Guide. У ньому описують креативні ресторани, масштабні фестивалі, набережну над ставом у центрі міста та Острів кохання, а також замки і фортеці, печери та водоспади поблизу міста в межах Тернопільської області. 

- Цей путівник доволі інформативний, при тому він не схожий на оформлені за колишніми стандартами, - розповідає тернополянка Анна. -  Найперше, його так хочеться взяти до рук! Дуже красивий дизайн та ілюстрації. Якось по-новому поглянула на наше місто. Цікаво також й те, що у ньому є окремо відведений розділ, де йде мова про вихідців з Тернопільщини з короткими історичними довідками. 

Путівник – англомовний. Його у Мінкультури випустили завдяки договору між Державним підприємством «Центр захисту інформаційного простору України» та  ТОВ «МІУ Продакшн» про надання послуг з розробки та друку англомовних путівників на тему: «Популяризація туристичних об’єктів України» за 6,8 млн гривень. Загалом це 7 видань, таких як Kharkiv Travel Guide; Uzhgorod Travel Guide; Zaporizhzhia Travel Guide; Ternopil and Region Travel Guide; Palaces and Castels Travel Guide; Lakes, Parks and Reserves of Ukraine Travel Guide; Kherson and Region Travel Guide. Для ознайомлення можна звернутися у міністерство. 

Pasted into Пізнати Тернопіль по-новому можна із туристичного путівника Ternopil & Region
Pasted into Пізнати Тернопіль по-новому можна із туристичного путівника Ternopil & Region

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео