Неповнолітній мешканець Тернопільщини вирощував елітну коноплю

54

Коноплі елітного сорту вирощував неповнолітній мешканець Скалатської ОТГ. На момент документування його злочинної діяльності, юнакові ще не виповнилося 18 років. Заборонені рослини для посіву зловмисник замовляв в мережі Інтернет. Ціна однієї насінини - 45 гривень.

В ході санкціонованих обшуків за місцем проживання правопорушника працівники УБН Тернопільщини спільно з поліцейськими відділення поліції №5 (м. Підволочиськ) вилучили 11 пакетиків з подрібненою марихуаною та 1 пакет з білою речовиною, схожою на амфетамін. Встановлено, що отриманий наркотичний «врожай» юний ділок посушив та переробив. Окрім того, правоохоронці виявили в домівці предмети ззовні схожі арбалет та ножі. Холодну зброю та  заборонені речовини передано на експертизу, повідомляє пресслужба ГУНПУ в Тернопільській області.

За фактом злочину розпочато досудове розслідування згідно ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Остаточну правову кваліфікацію діям зловмисника буде надано після завершення всіх необхідних експертних досліджень. Досудове розслідування триває.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео