Юля Вітюк

Сучасний та комфортний: в Острові капітально ремонтують дитячий садочок (фото, відео)

3

Нестача місць у дитячому садочку «Дзвіночок», що у селі Острів — проблема, яка турбувала працівників та батьків тривалий час. Сім’ям доводилося возити своїх дітей у дошкільні заклади Тернополя. Та вже невдовзі ці труднощі залишаться позаду, адже сьогодні «Дзвіночок» капітально ремонтують.

4
4

 - У Великоберезовицькій громаді приділяється особлива увага дошкільним закладам. В наших населених пунктах депутатський корпус Великоберезовицької селищної ради проголосував за те, щоб виділити майже 2 мільйони гривень на реконструкцію садочка в селі Острів, це важливо, адже наші дошкільні навчальні заклади не забезпечують повної потреби і тому частина дітей ходять в міські садочки, — розповідає Андрій Галайко, Великоберезовицький селищний голова.

1
1

Завдяки реконструкції батькам не доведеться шукати вільні місця у тернопільських садках, адже в «Дзвіночку» будуть не менш комфортні умови для розвитку та навчання. До того ж з’явиться додаткова група, яка розрахована на 20 дітей.

6
6

5
5

- Дитячий садок, який зараз зроблений в Острові нічим не відрізняється від міського, його рівень досить високий, рівень фахівців, які будуть працювати в садочку, надавати послуги, теж дуже високий, тому я думаю, що батьки будуть задоволені, — вважає Іван Чайківський, народний депутат України.

2
2

7
7

- Нам потрібно було реконструювати садочок; бо по 40 дітей в черзі було, батьки хотіли приводити сюди, але не було місця. Слава Богу, цього року ми взяли всіх дітей, які були в черзі, ми цим дуже задоволені, — Надія Макогін, директорка дитячого садка «Дзвіночок» с. Острів Великоберезовицької селищної ради.

Відео Романа Луциківа

Вибір читачів за тиждень

Відео