Олена Чепіль

Двоє нелегальних мігрантів з Китаю працювали на одному з підприємств на Тернопільщині

DSC00975

Нелегали з Китаю працювали на одному із виробництв неподалік Збаража.

migr_983
migr_983

Чоловіків, що порушили міграційне законодавство України, виявили оперативники відділу міграційної поліції Головного управління спільно з працівниками Збаразького відділення поліції та співробітниками Управління державної міграційної служби в області.

- На підприємстві працювали четверо громадян Китаю. Двоє із них мали проблеми із документами: один чоловік порушив дозволений законодавством термін перебування в Україні, інший – не мав дозволу на працевлаштування, – повідомляє на своєму сайті Національна поліція.

На мігрантів складено адмінпротоколи. Правопорушникам загрожує примусове повернення до Китаю. Також до адміністративної відповідальності притягнуто і директора підприємства за порушення правил працевлаштування іноземців.

Національна поліція нагадує, що з 1 вересня в Україні триває комплекс цільових профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант», спрямований на запобігання та протидії нелегальній міграції. Від початку проведення відпрацювання тернопільські правоохоронці задокументували 4 кримінальні правопорушення, вчинені іноземними громадянами.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео