Юля Вітюк

Комфорт для людей: у Ценові відремонтували дорогу (фото, відео)

4

Одне з пріоритетних завдань Тернопільської обласної ради — оновлення віддалених доріг у громадах. Серед них і дорога в селі Ценів Козівської громади, яку не ремонтували більше сорока років, однак сьогодні тут стелять асфальт.

5
5

- Асфальтують другу ділянку дороги з тих трьох, які ми запланували цього року. Загалом ділянка цієї дороги має 11 кілометрів і в планах зробити її за три роки до села Бишки через село Потік, — розповідає Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради.

7
7

Народний депутат України Іван Чайківський вважає, не потрібно забувати про села віддалені від обласного центру та людей, які в них живуть. Адже, коли в селі буде якісна дорога — в громаду будуть приходити інвестори.

- Такі населені пункти знаходяться дуже далеко від центрів громад, обласного центру. Я завжди наголошую на тому, що нам важливо дійти до кожного українського хутора. Тому наша політична сила, я особисто, вся наша команда на Тернопільщині робимо все, щоби дороги були зроблені до кожного населеного пункту, — наголошує народний депутат України Іван Чайківський.

2
2

- Дорога була в неналежному стані, сильні ями і горбиста місцевість, через що збирається великий потік води і ця дорога завжди в намулі, затоплена, — розповідає Сергій Добалюк, голова Козівської громади.

6
6

Жителі села Ценів новою дорогою задоволені.

3
3

- Дуже раді, тому що прекрасну зробили дорогу. Будемо надіятись, що на наступний рік ще тут з’єднають і будемо ходити по асфальту, буде в нас Європа, — ділиться Іван Ухман, житель села Ценів.

1
1

Відео Романа Луциківа

Вибір читачів за тиждень

Відео