Юля Вітюк

Стало відомо, хто представлятиме Тернопільщину на Всеукраїнському футбольному турнірі у Луцьку

25 (Copy)

У Тернополі відбулось велике дитяче футбольне свято, на яке з’їхались 15 команд з усієї області. Організував спортивне змагання з нагоди свого 10-річчя благодійний фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». Юні футболісти з Тернопільщини віком 10-11 років змагалися в регіональному турнірі.

5 (Copy)
5 (Copy)

2 (Copy)
2 (Copy)

- Цей турнір придуманий нашим лідером — головою партії Ігорем Петровичем Палицею. Він хоче популяризувати здоровий спосіб життя українців. Було запропоновано провести Всеукраїнський турнір по всій території України і відібрати кращі команди, які на наступні вихідні поїдуть змагатися за першість в місто Луцьк, — розповідає Іван Чайківський, народний депутат України ( «За майбутнє»).

4 (Copy)
4 (Copy)

- Дуже важливо, що в нас є дитячий спорт, що є ентузіасти, що є тренери. Дяка велика батькам, які залучають дітей до виховання фізичної культури і спорту. Можливо тут грають майбутні чемпіони, майбутні зірки світового футболу. Тому важливо їх підтримувати, важливо все робити для того, щоб вони мали можливість займатися спортом, — говорить Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради.

6 (Copy)
6 (Copy)

7 (Copy)
7 (Copy)

Кожна команда-учасник отримала шкіряні футбольні м’ячі та гравійований диплом учасника турніру, а кожен гравець — медаль за участь. Та найбільший приз чекав переможців.

24 (Copy)
24 (Copy)

8 (Copy)
8 (Copy)

- Ми вирішили теж благодійним фондом зі свого боку долучитись і підтримати ту команду, тих дітей, які переможуть на регіональному нашому відборі — 10 тисяч гривень сертифікат для них. Ми сподіваємось, що вони зможуть ці кошти використати, щось придбають для клубу, поїдуть в якусь тренувальну поїздку, як вони собі вирішать, — наголошує Любов Вовк, виконавча директорка благодійного фонду Івана Чайківського «Покрова».

3 (Copy)
3 (Copy)

 Вдячні організаторам, що таке організували, адже кожна така можливість— це свято для кожної дитини. Побільше таких турнірів, адже ми завжди сприймаємо і підтримуємо такі ініціативи і радіємо за дітей, що вони мають можливість побути тут на футбольному полі, — говорить Тарас Юрик, голова Асоціації футболу Тернопільщини.

9 (Copy)
9 (Copy)

Володарями грошового призу та «Кубка єднання- 2021» на цьому етапі стала команда «Чемпіон 2 Тернопіль». Вона представлятиме область у фіналі, який відбудеться 25-26 вересня у Луцьку.

10 (Copy)
10 (Copy)

- Я - з Тернополя, тут і живу. Я до кінця не вірив, що ми виграємо перше місце, але на останніх секундах ми забили гол. Я очікував на це, тому що я викладався на повну і старався. Будемо тренуватись наполегливіше, щоб займати кожен раз перше місце, — розповідає Матвій Боровий, гравець футбольної команди «Чемпіон 2 Тернопіль» (Найкращий гравець).

13 (Copy)
13 (Copy)

Друге місце у цьому турнірі отримала команда ДЮСШ (Бережани), третє місце команда «Чемпіон» (Підгайці) та кубок за волю до перемоги здобула команда «Чемпіон» (Озерна).

12 (Copy)
12 (Copy)

- Коли ми їхали, то ми навіть не очікували, що отримаємо друге місце, навіть вийдемо з групи. Дуже сподобалось, бо багато призів. Дякую своїм батькам, які мене підтримують, своїм тренерам, — говорить Андрій Бурдяк, гравець футбольної команди ДЮСШ (Бережани).

14 (Copy)
14 (Copy)

- Все-таки хотілося перше місце, але друге місце— це теж не програш. Мені тато пояснював, що на турнірі потрібно відкриватися, давати далекі паси і так дальше. Тато давав мені настанови і якось так вийшло, що зайняли друге місце, — розповідає Максим Циган, гравець футбольної команди ДЮСШ ДЮСШ Бережани ( Кращий MVP турніру).

unnamed (1) (Copy)
unnamed (1) (Copy)

- Мої враження дуже класні, я не очікував, що отримаю таку нагороду, але я дуже щасливий, — ділиться Віталій Бойко, гравець команди «Чемпіон Підгайці», (Кращий бомбардир).

1 (Copy)
1 (Copy)

Переможці фінального етапу турніру «Кубок єднання - 2021» на 7 днів поїдуть у Буковель.

26 (Copy)
26 (Copy)

15 (Copy)
15 (Copy)

unnamed (2) (Copy)
unnamed (2) (Copy)

Відео Павла Лящинського Монтаж Романа Луциківа

Вибір читачів за тиждень

Відео