Олеся Поліщук

Юні футболістки з Тернопільщини отримали перемогу й поїдуть на фінал чемпіонату України

d9a9db65bf59f2161450645b24307a626145dce3956eb

На збаразькому стадіоні «Колос» відбувся матч-відповідь 1/4 фіналу чемпіонату України з футболу серед дівочих команд до 16 років сезону-2021 (Дівоча футбольна ліга Ю-16). Збірна Тернопільської області зустрічалася з представницями Закарпаття.

- У Збаражі тернополяни перемогли суперниць з рахунком 6:2, при цьому після першого тайму рахунок був нічийним – 2:2. І лише в другому таймі збірна Тернопільської області зуміла схилити шальки терезів на свій бік. Забитими м’ячами у її складі відзначилися – Анастасія Гримак-4, Катерина Юзва-2, - пише видання «Спорт Тернопільщини».

Також у Будинку футболу відбулося жеребкування фінального етапу Дівочої футбольної ліги Ю-16.

- До фінальної стадії змагань потрапили: збірна Тернопільської області, «Ладомир» (Володимир-Волинський), «Пантери» (Умань) та збірна Вінницької області. Згідно жеребу команди сформували дві півфінальні пари. Переможці яких зустрінуться у фінальному матчі, а переможені зіграють за 3 місце.

Отож, у 1/2 фіналу зустрінуться: «Пантери» (Умань) – збірна Тернопільської області, «Ладомир» (Володимир-Волинський) – збірна Вінницької області. Матчі фіналу відбудуться із 4 по 6 жовтня в Умані (Черкаська область).

Фото з сайту

Вибір читачів за тиждень

Відео