Олеся Поліщук

На Чортківщині шукають бажаючих очолити один з медичних закладів

5d009b9500327699416009

Білобожницька сільська рада Чортківського району оголосила конкурс на посаду директора місцевого комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги».

Оголошення про це оприлюднено на сайті громади.

Вимоги до претендентів: громадянство України; вища освіта за ступенем магістра спеціальності галузі  знань «Управління та адміністрування» або «Публічне управління та адміністрування», наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності,  стаж роботи за фахом - не менше 5 років, проходження курсів удосконалення, стажування, передатестаційних циклів тощо.

Кандидат повинен знати Конституцію та Закони України, інші нормативно-правові акти, що регулюють розвиток галузі охорони здоров'я, вільно володіти державною мовою, мати високі моральні, ділові, професійні якості та організаторські здібності.

Конкурсна пропозиція може містити проект плану розвитку Підприємства на середньострокову перспективу (3 - 5 років).

Прийом документів здійснюється у відділі організаційної, кадрової роботи, документування та контролю  Білобожницької сільської ради за адресою: 48530, вул. Л.Українки, 34, с.Білобожниця, Чортківського району.

Номер телефону та адреса електронної пошти для довідок: (03552)51445, biloboznucya05@ukr.net.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео