На Збаражчині під час перевірок у дитячих садочках виявили порушення

5425_image

Із 13 вересня інспектори управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області проводять перевірки закладів дошкільної освіти Збаразької міської ради с. Стриївка, с. Травневе щодо дотримання санітарних норм та вже виявили порушення.

Серед знайдених порушень у селі Травневе: відсутні термометри у кімнатах, де перебувають діти, відсутні мішки для зберігання «чистої» та «брудної» білизни, відсутнє маркування санітарного та спеціального одягу. У той час у закладі дошкільної освіти с. Стриївка суттєвих порушень не виявлено.

- Проте в обидвох закладах дошкільної освіти засновником (власником) не організовані лабораторні дослідження піску на наявність гельмінтів, лабораторний контроль показників мікроклімату (температури, вологість), рівня освітленості, води питної. На директора закладу дошкільної освіти с. Травневе Збаразької міської ради склали протокол про адміністративні правопорушення за виявлені порушення, - йдеться у повідомленні Держпродспоживслужби.

Окрім того інспектори виявили, що в Травневському закладі дошкільної освіти вода питна за органолептичними та фізико-хімічними показниками не відповідає нормам.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео