Віра Олександрович

Матвій Чауш і Катерина Кондратенко дочекалися вдячності від Тернопільщини (фото)

Основне

Юних спортсменів по-особливому відзначили сьогодні, 23 вересня, в Тернопільській обласній держадміністрації.

Нагадаємо, легкоатлет Матвій Чауш став переможцем Всесвітніх учнівських спортивних Ігор зі стрибків у висоту, що відбулися в Сербії. Натомість тернополянка Катерина Кондратенко здобула перемогу на Всесвітніх іграх школярів з вільної боротьби.

44
44

Як повідомили на сторінці Тернопільської обласної держадміністрації у соціальній мережі «Фейсбук», вручав подарунки і відзнаки особисто очільник ОДА Володимир Труш.

- Ви наша гордість! Хочу підтримати кожного з юних, але таких успішних, спортсменів, - каже він. - Велика подяка вашим тренерам, адже, знаю, що Катерину тренує батько, а Матвія — тренер на громадських засадах. Ваша праця неоціненна! Пишаюся кожним із вас і вірю в те, що ви – наші майбутні олімпійські чемпіони.

33
33

До слова, Матвій Чауш - учень Микулинецької опорної школи І-ІІІ ступенів Тернопільської області. Він виборов золоту нагороду WORLD SCHOOL SPORT GAMES 2021 SF U15 у стрибках у висоту на змаганнях легкоатлетів. Чемпіон показав результат 1 м 90 см, що дало йому можливість піднятися на найвищу сходинку п’єдесталу пошани і отримати «золото». Тренер спортсмена - Євген Кармелюк.

22
22

Тернополянка Катерина Кондратенко на Всесвітніх іграх школярів здобула перемогу з вільної боротьби. Українська жіноча команда з цього виду спорту отримала на змаганнях у Сербії 10 золотих медалей із десяти можливих. У ваговій категорії 58 кг свою золоту нагороду виборола Катерина Кондратенко. Спортсменка є вихованкою КУТОР «ТОДЮСШ з літніх видів спорту» і ТО ШВСМ. Її тренер батько — Сергій Кондратенко.

11
11

Фото зі сторінки Тернопільська обласна держадміністрація у соціальній мережі «Фейсбук»

Вибір читачів за тиждень

Відео