Віра Олександрович

Тернопільську дирекцію залізничних перевезень очолив Василь Крисоватий (фото)

11

Тепер у нас - новий начальник Тернопільської дирекції залізничних перевезень. Зустріч із Василем Крисоватим сьогодні, 24 вересня, провів голова обласної держадміністрації Володимир Труш.

Як повідомили на сторінці Тернопільська обласна держадміністрація у соціальній мережі «Фейсбук», представив новопризначеного керівника перший заступник директора виконавчої регіональної філії «Львівська залізниця» Ярослав Федак. Нагадаємо, новий керівник замінив на посаді Володимира Данилюка.

22
22

Зауважимо, Василь Крисоватий – не нова людина на залізниці. Досі він обіймав посаду начальника відділу перевезень ВСП «Тернопільська дирекція залізничних перевезень». Із деклараціями про доходи чиновника можна ознайомитися ТУТ. Василь Крисоватий одружений, має доньку.

Як повідомили в ОДА, під час зустрічі очільники обговорили питання забезпечення тепловозами, а також збільшення кількості вагонів для перевезення врожаю, адже Тернопільщина у 2021-му входить у трійку лідерів за врожайністю. Окрім того, для виконання програми «Велике будівництво» в область залізницею регулярно постачають матеріали для ремонту доріг і будівництва мостів. Це питання – також на постійному контролі у залізничників. Згадали під час розмови і про перевезення пільговиків у приміських потягах.

До слова, нещодавно на Тернопіллі призначили і головного митника.

Фото зі сторінки Тернопільська обласна держадміністрація у соціальній мережі «Фейсбук»

Вибір читачів за тиждень

Відео