Тернополянам на замітку: залишатися здоровими та активними вам допоможе хороший настрій та спорт

21

Оскільки погода цьогоріч на початку осені далеко не спекотна,  то це саме той час, коли можна зайнятися помірними фізичними навантаженнями у вигляді регулярної ранкової зарядки, бігу або тренувань у спортзалі. Адже вони зміцнюють здоров'я і підвищують імунітет. А у прохолодну погоду ще й додають бадьорості та заряду позитиву на увесь день.

До спорту ми автоматично додаємо гарний настрій – пункт перший, якого варто дотримуватися у «гонитві» за імунітетом.

Скажіть «ні» стресам і байдикуванню, що призводить до нудьги. Адже, як відомо, стрес – один із головних ворогів імунітету. Якщо людина схильна до осінньої депресії і не може впоратися зі своїми емоціями, вона також буде слабкою і перед впливом різних інфекцій, які проникли в організм. Важливо вміти контролювати себе, спокійно ставитися до проблем і налаштовуватися на оптимізм.

Народні засоби – пункт другий, але пам’ятайте, що крім користі на здоров’я вони можуть приносити ще й нереальну насолоду осінніми стравами.

До найпопулярніших і перевірених народних засобів для зміцнення імунітету відносяться наступні: корінь цикорію, корінь імбиру, мед і лимон, гранат, шипшина та обліпиха.

Важливо пам’ятати, що вміння чути себе і прислухатися до вашого організму лише наповнить гармонією. Тож дослухайтеся до наших порад і залишайтеся здоровими!

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео