Дарія Шевченко

Тернополяни взяли участь у фінальному етапі Всеукраїнського турніру з футболу у Луцьку (фоторепортаж)

IMG_9653

«Терен» писав про те, що минулих вихідних у Тернополі на спортивних майданчиках Західноукраїнського національного університету відбувся регіональний етап Всеукраїнського турніру «Кубок єднання – 2021» серед дітей 2010-2011 років народження. Переможцем стала команда «Чемпіон Тернопіль», яка виборола шанс поїхати на фінал, що відбувався 25-26 вересня у Луцьку.

Своїми враженнями від матчів та футбольної атмосфери поділився народний депутат України Іван Чайківський.

- Дитячі емоції, які вирували під час фінального етапу «Кубка Єднання - 2021», - це надзвичайний стимул для нас, дорослих! Будемо й далі працювати для розвитку фізичної культури та спорту!  «Чемпіон Тернопіль», дякую, що віддавалися на повну. Вітаю з отриманим досвідом, впевнений, що він сприятиме вашому зростанню, - наголосив Іван Чайківський.

IMG_9695
IMG_9695

Організував спортивне свято з нагоди свого 10-річчя Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

- Юні учасники, які приїхали сьогодні до Луцька, демонструють на власному прикладі, що в нас — єдина країна. Попри те, що з екранів телевізорів розповідають, ніби схід - один, а захід — інший, тут присутні всі наші області. І це доводить, що ні в кого, ніколи й нізащо не вийде нас розділити, - поділився Ігор Палиця. - Я переконаний, що вже через 10 років на стадіоні «Авангард» у м. Луцьк за першість в Україні боротимуться не 22 команди, а 110! До зустрічі наступного року.

IMG_9678
IMG_9678

Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської облради, підкреслив, що захід такого масштабу сприяє розвитку юнацького футболу в Україні.

- «Кубок єднання – 2021» об’єднав всю Україну. Емоції, враження та драйв, отримані на цьому футбольному святі, запам‘ятаються назавжди! Кожен гравець, кожна команда - переможець! Дякуємо, «Чемпіон Тернопіль», за віддану та запеклу гру! Дякуємо Ігорю Петровичу Палиці, представникам Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за захід такого масштабу, за популяризацію спорту та здорового способу життя серед молоді, за розвиток юнацького футболу, - сказав Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської облради.

IMG_9580
IMG_9580

Нагадуємо, що змагання відбулись у 22 областях України та зібрали 400 команд, а це майже 7 тисяч учасників, які змагалися за першість та продемонстрували достойну гру.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео