Олена Чепіль

В одному з тернопільських музеїв будуть проводити квести-новинки для дітлахів

242559985_1581468012201428_8577373614603394209_n

Тепер у Тернопільському обласному краєзнавчому музеї проводитимуть квест-новинку, який чудово підійде для святкування дитячих корпоративів та свят. 

- «Таємниці старожитностей». Пригода перевтілень і пошуків у лабіринтах сивої давнини, цікаві завдання різної складності, де кожен з учасників має змогу показати себе по-новому, розкрити свої вміння, знання і таланти. У квесті задіяні всі три експозиційні відділи, – пишуть на фейсбук-сторінці Тернопільського обласного краєзнавчого музею.  

Участь у квесті можуть взяти до 14 чоловік.

- «Дослідники природи». Пізнавальна розповідь «Незвична мандрівка Тернопіллям: минуле, сьогодення..» про різноманітність царства рослин та тварин, взаємовідносини між ними, життя давніх мешканців у далекому геологічному минулому та природоохоронні об’єкти Тернопільщини (демонстрування фільмів). По закінченню екскурсії пізнавальний квест природничо-екологічного спрямування. Відбувається у експозиції відділу природи, – йдеться у дописі.

Кожен може поділитись ідеями щодо розширення тематики й допомогти розробити нові цікаві та корисні проєкти для школярів. 

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео