Олена Чепіль

На Тернопільщині сільського голову засудили за корупцію

1575882794_3

На Тернопільщині колишній Стінківський сільський голова (колись Бучацького району - прим. редактора) буде притягнутий до адміністративної відповідальності за вчинені правопорушення, які пов’язані з корупцією.

- Тернопільським апеляційним судом залишено без змін постанову Бучацького районного суду, якою визнано винним та притягнуто до адміністративної відповідальності колишнього Стінківського сільського голову Бучацького району Тернопільської області за ч. 1 та ч. 2 ст. 172 - 7 КУпАП за вчинення правопорушень, пов’язаних з корупцією, – повідомляють на офіційній сторінці Тернопільської обласної прокуратури. 

У посадовця був відкритий конфлікт у голосуванні про умови його оплати праці. Також колишній сільський голова самовільно надав дозвіл на здачу в оренду частини нежитлового приміщення зятю, допоміг зі складанням технічної документації на земельну ділянку й дружині.  

На правопорушника накладено штраф у розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Рішення суду оскарженню не підлягає. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео