Божена Волинець

У Тернополі відбудеться Бібліофест

242827541_4489349117811605_8791180435472965788_n (Copy)

Від сьогодні й до 30 вересня проходитиме одинадцятий щорічний загальноміський фестиваль «Бібліофест «Бібліотек@: від стереотипів до креативності». Фестиваль відбуватиметься на різних бібліотечних локаціях міста Тернополя.

Упродовж трьох днів для читачів й видавців діятиме цікава програма - різноманітні акції, виставки, презентації, майстер-класи та творчі зустрічі.

- Розпочнеться Бібліофест-XІ з урочистостей на Театральному майдані 28 вересня о 12:00 год. Цього дня на відвідувачів заходу у кінотеатрі «Злата» очікуватимуть книгозустрічі із зірковими гостями Анастасією Нікуліною та Максом Кідруком. У програмі наступного дня, 29 вересня: філателістична виставка у центральній міській бібліотеці з нагоди 155-річчя від дня народження Михайла Грушевського, презентації книжкових новинок видавництв «Book+бренди+тренди у бібліотеці-філії №5, майстер-клас просто неба, літературні презентації тернопільських видавництв та реліз проєкту «Літературні одкровення коронованих письменників Тернопілля», - повідомляють на офіційному сайті Тернопільської міської ради.

30 вересня відбудеться офіційне закриття фестивалю, й окрім того в Українському домі «Перемога» заплановані заходи з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.

Pasted into У Тернополі відбудеться Бібліофест
Pasted into У Тернополі відбудеться Бібліофест

Pasted into У Тернополі відбудеться Бібліофест
Pasted into У Тернополі відбудеться Бібліофест

Фото з сайту

Вибір читачів за тиждень

Відео