За 1500 дол. США заввідділення районної лікарні на Тернопільщині обіцяла допомогти «відкосити» від армії (фото)

WhatsApp Image 2021-09-30 at 10.37.10 (1)

Медичну працівницю затримали у середу, 29 вересня, оперативники управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області  та слідчі слідчого управління обласної поліції.

«Як встановили поліцейські, завідувачка відділення районної лікарні вимагала кошти від місцевого мешканця. За 1500 доларів США обіцяла посприяти у вирішенні питання щодо ухилення від проходження військової служби в лавах ЗСУ. А саме: оформлення документів для визнання громадянина непридатним до проходження військової служби», - розповів заступник начальника УСР в Тернопільській області Віталій Кравчук.

Затримали жінку у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України одразу після отримання нею визначеної суми неправомірної вигоди. Поліцейські вилучили з місця затримання 1500 доларів США, пише Досьє 102.

Pasted into За 1500 дол. США заввідділення районної лікарні на Тернопільщині обіцяла допомогти «відкосити» від армії (фото)
Pasted into За 1500 дол. США заввідділення районної лікарні на Тернопільщині обіцяла допомогти «відкосити» від армії (фото)

Вирішується питання про повідомлення завідувачці  відділення лікарні про підозру за ч. 3 ст. 368 (вимагання та отримання службовою особою неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу. Процесуальне керівництво досудового розслідування здійснює Тернопільська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері.

Вибір читачів за тиждень

Відео