Божена Волинець

На Тернопільщині судитимуть водія, який переїхав пішохода та втік з місця пригоди

unnamed

Ще 27 січня близько о 20:00 водій автомобіля «ВАЗ-21013», рухаючись Тернополем по вул. С. Будного, не зупинився перед нерегульованим пішохідним переходом, щоб дати дорогу пішоходу, й наїхав на нього передньою лівою частиною автомобіля.

Після вчинення ДТП водій втік з місця пригоди, залишивши потерпілого на дорозі в безпорадному стані з тяжкими тілесними ушкодженнями.

А через наїзд «ВАЗа» тіло потерпілого відкинуло на зустрічну смугу для руху, і водій «NISSAN-QASHQAI», був позбавлений технічної можливості, шляхом своєчасного застосування екстреного гальмування, зупинити керований ним транспортний засіб до місця наїзду на лежачого пішохода.

- Наступного дня винуватець спробував відремонтувати автомобіль, щоб приховати сліди аварії, проте авто знайшли правоохоронці, встановивши особу, причетну до скоєння даного злочину, - повідомляють у  Тернопільській обласній прокуратурі.

 
Життя чоловіка, що потрапив під колеса двох автівок, врятувати не вдалося.

Тернопільською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно водія, що збив пішохода і залишив його в безпорадному стані у м. Тернополі по вул. С. Будного (ч. 2 ст. 286 та ч. 1 ст. 135 КК України).

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео