Новий спортивний майданчик для дітей відкрили в одному з дворів Тернополя (фото, відео)

Веселі естафети для дітей та святкування «Дня двору» з нагоди 5-річчя з дня створення ОСББ.

photo_2021-10-04_15-53-25 (Copy)
photo_2021-10-04_15-53-25 (Copy)

У Тернополі на вул. Київська, 7 з нагоди свята відкрили новий спортивний майданчик, який побудували та обладнали за кошти «Громадського бюджету 2020». Свято відвідали місцеві мешканці та жителі прилеглих будинків.

- Мені дуже приємно, я тут близько живу, це навпроти мого під’їзду. Син дуже любить грати в футбол, я думаю, для нього це буде одне задоволення, - розповідає мешканка будинку, Людмила Кухарук.

- Мені подобається цей стадіон, він новий, - каже Арсен. Сьогодні, у день відкриття, хлопчик тут виграв браслет.

- Діти можуть приходити на майданчик, розвиватися, бити по воротах, м’ячик в кільце кидати, бігати, грати всякі спортивні ігри та багато іншого, - ділиться Богдан.

photo_2021-10-04_15-54-14 (Copy)
photo_2021-10-04_15-54-14 (Copy)

Ініціатором проєкту та організатором цьогорічного свята став Володимир Виваль, голова правління ОСББ вул. Київська, 7.

- Довший час ми збиралися разом із співвласниками, розрівнювали, проводили різні роботи своїми силами. Але для того, щоб досягнути кінцевого результату, нам була потрібна підтримка міської ради. Тому ми колективно звернулися, на громадському б’юджеті назбирали відповідну кількість голосів і нам зробили цей стадіон, - розповів Володимир Виваль, голова правління ОСББ вул. Київська, 7.

У рамках святкування на новому мультифункціональному майданчику провели веселі естафети серед маленьких мешканців, по завершенні яких на учасників чекали приємні та солодкі призи. Окрім цього, на святі були і працівники спецслужб, які розповідали дітям про те, як правильно поводитися в умовах небезпеки та показували обладнання, яке використовують у своїй роботі. Завітали на захід і представники місцевої влади.

- Важливо відміти те, що мешканці цього будинку дуже активні і вони кожного року намагаються зробити свій двір кращим. Частково це робиться за рахунок коштів міського б’юджету, частково за рахунок ОСББ. Власне, таким людям, які є ініціативні та роблять кращим свій двір, і заодно наше місто, завжди хочеться допомогти, - розповідає Тернопільський міський голова Сергій Надал.

- Хочу від імені команди Івана Чайківського «За майбутнє» подякувати тим мешканцям, які є активними тут, тут живе багато підприємців, хочу подякувати тим підприємцям, які працюють в Тернополі, тому що за їхні податки такі майданчики облаштовуються в дворах, - відзначила депутатка Тернопільської міської ради Любов Вовк.

Продовжили святкування турніром з футболу між командами двору, а ввечері на мешканців будинку чекала дискотека. Фото, Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео