Орест Сарматський

Туристи з Тернопільщини змагалися у пригодницьких перегонах на Волині

615b01c52e96e395998370 (Copy)

Туристичні змагання із пішохідного туризму, в яких взяла участь команда із Тернопільської області разом із представниками восьми інших областей, відбулися на Рівненщині.

Про це повідомляє пресслужба Рівненської облдержадміністрації.

- На території  міста Острога та його околиць відбулися змагання за назвою «Пригодницькі перегони «Острог трайл» - «Пекельна гонка». Упродовж трьох днів учасники мали змогу перевірити свою витривалість та вміння з орієнтування у командних перегонах.

Змагання проводилися у чотирьох заліках. За маршрутом протяжністю майже 20 км для дорослих і юніорів та сімейний маршрут 10 та більше кілометрів, - йдеться у повідомленні.

Також зазначено, що останній маршрут вперше додали цього року. До участі в ньому зареєструвалися 6 родин.

Серед переможців – команди з Луцька, Рівного та Острога.

Переможці повезли по домівкам оригінальні кубки, медалі та призи. Решта учасників отримали в подарунок пам’ятні сувеніри – «бафи» та значки.

«Пригодницькі перегони «Острог трайл» - «Пекельна гонка», організатор яких - Фонд молодіжних ініціатив «Крила», проводяться на Рівненщині третій рік поспіль.

Їхня мета - популяризації серед молоді здорового способу життя та спорту, підвищення майстерності мандрівників, популяризації краєзнавчої роботи серед молоді, ознайомлення з історичною спадщиною регіону, природними та історичними об’єктами.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео