Юля Вітюк

У Купчинецькій громаді будують футбольне поле з штучним покриттям (фото, відео)

2

Народний депутат України Іван Чайківський продовжує об’їжджати об’єкти, які цьогоріч фінансуватимуть за кошти соціально-економічного розвитку. Зокрема, він відвідав село Яструбове Купчинецької громади, де зараз проходять підготовчі роботи для будівництва спортивного майданчика із штучним покриттям.

1
1

- З соцеконому мною було виділено 1 мільйон 350 тисяч гривень і 150 тисяч гривень громада виділила зі своїх власних коштів. Відбулись підготовчі процедури, тендера, затвердження проектів та експертизи. Ми говорили з підрядниками, вони приступили до роботи і обіцяють за місяць часу цей спортивний майданчик зробити, – розповідає народний депутат України Іван Чайківський.

5
5

- Подібного спорткомплексу такого класу в громаді немає, тобто він для нас є пріоритетним, щоб можна було в майбутньому проводити якісь змагання, заходи. Дане поле буде відповідати міжнародним стандартам, – говорить Ігор Країнський, сільський голова Купчинецької ОТГ.

3
3

Такий спортивний об’єкт у громаді сприятиме розвитку фізичної культури серед молоді. Обіцяють завершити будівництво за місяць часу, тоді і проведуть перший чемпіонат серед футбольних команд громад.

6
6

Відео Романа Луциківа

Вибір читачів за тиждень

Відео