Олеся Поліщук

Вчителька хореографії з Тернополя отримала перемогу на турнірі з фітнесу (фото)

IMG_2471

Тернополянка Ольга Пастух, яка викладає хореографію в одній з місцевих шкіл, зайняла призове місце на турнірі федерації UFBF «UKRAINIAN GRAND PRIX», який відбувся у Києві.

IMG_2469
IMG_2469

Про це повідомляє Суспільне. У своєму дебютному виступі вона здобула перемогу в двох категоріях «фітнес бікіні» й отримала третє та четверте призові місця. Жінка займається спортом з дитинства.

- Із 6 років я займалася бігом на довгі дистанції – легка атлетика, я кандидатка в майстри спорту. Також я зараз недіючий танцюрист, але в минулому танцювала бальні танці. У мене є звання майстра спорту України, - розповідає Ольга.

Спортсменка тренується тричі на тиждень у тернопільському спортивному клубі «Колізей». Перед змаганнями має по два тренування на день – кардіо та силові вправи. Зазвичай, виконує 4-5 вправ по з-4 підходи кожну. Також зараз в Ольги є додаткові фізичні активності. Вона веде свою танцювальну студію й щодня має 5-6 годин занять з дітьми.

d75201314094a703
d75201314094a703

Її тренує Віктор Мацикур. Працювати з Ольгою почав три з половиною місяці тому. Увесь тренувальний процес чоловік записує.

- Це інструмент для того, щоб системність, плавність і поступовість зберігалися. А це такі ідеї, на яких побудований будь-який спорт. В силових точно, тому блокнот – наш перший друг та помічник, - розповів чоловік.

4c30b8f827973222
4c30b8f827973222

За освітою Ольга педагогиня. Вона викладає хореографію у тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №27 імені Віктора Гурняка. Спортсменка дотримується дієти – в раціоні вуглеводи та білки.

- Напевно, простіше сказати, що я їм, ніж те, чого я не їм тому, що цей перелік буде обмежений. Я їм яйця, вівсянку. Мені можна родзинки й всілякі горіхи. Рис, курка, риба, стручкова квасоля і броколі. Це все, - каже жінка.

За словами Віктора Мацикура, він задоволений результатом змагань у Києві.

- Оля дуже цілеспрямована і вперта. Це дуже добре насправді. Для людини, яка чітко знає, що вона хоче, вона системно мислить, нікуди не поспішає, все планує – це супер. От в Олі якраз ці якості дуже добре представлені. Тренування тривають. Постійно фіксуємо вагу, об’єми м’язів. Через півтора місяця в Сумах буде чемпіонат України, в якому Ольга братиме участь, - каже тренер Ольги.

Спортсменка налаштована на гарний результат на черговому чемпіонаті.

- Я налаштована на перемогу. Тим паче, що спорт – це мій спосіб життя. Якщо це спосіб життя, ти живеш ним не лише у тренувальний процес, коли ти приходиш у зал. Ти розумієш, що кожна нова перешкода чи новий досвід – це чергова сходинка до чогось цікавішого. Тому така дисципліна допомагає тримати себе в руках і досягати результатів, - каже Ольга Пастух.

Фото з сайту Суспільного

Вибір читачів за тиждень

Відео