Робота в Тернополі. Чи є достойні вакансії для жителів міста?

1

Тернопіль — одне з найгармонійніших міст Західної України. Воно завжди відрізнялося як добрий та спокійний куточок нашої країни, де завжди гостинно зустрічали гостей оригінальні пам'ятки, тепла атмосфера і багато цікавих місць.

Розмірений темп життя приваблює не лише туристів, але і є комфортним для жителів, що змушує залишатися та розвиватися саме у Тернополі. Тут зосереджена велика кількість підприємств, де роботодавці терміново шукають спеціалістів на достойні позиції у своїх компаніях. Ми зібрали найбільш актуальні та запитувані вакансії, які публікуються на сайтах по працевлаштуванню, зокрема Jooble, OLX та ін. Серед них ви точно зможете підібрати роботу відповідно вашій кваліфікації та вмінням.

Хто найбільш потрібен тернопільським роботодавцям?

Великий об’єм ринку займає сфера обслуговування, в якісній комунікації з клієнтами або партнерами зацікавлені майже усі організації. Часто це секретарі та адміністратори, які будуть виконувати рутинні канцелярські та адміністративні функції, такі як складання кореспонденції, планування зустрічей, організація і ведення паперових і електронних файлів або надання інформації клієнтам, партнерам і т.д. Також активно шукають фахівців та консультантів, їм необхідно надавати технічну допомогу користувачам і клієнтам організації. Вони відповідають на питання чи вирішують проблеми особисто, телефоном або в електронному вигляді. Дуже запитувана вакансія для чоловіків — це охоронці. Вони потрібні практично у всіх організаціях міста, починаючи від супермаркетів закінчуючи державними структурами. Охороняти, патрулювати або контролювати приміщення для запобігання крадіжок, насильства або порушень правил - все це входить в обов'язки цього спеціаліста. Також є велика кількість пропозицій по технічним фахівцям та помічникам виробничим робочим, виконуючи обов'язки, що вимагають меншої кваліфікації. В обов'язки входить доставка, зберігання матеріалів або інструментів, а також прибирання робочої зони та обладнання. Важливо мати знання по автоматизованим приладам, для виконання роботи, що вимагають навичок двох або більше фахівців з технічного обслуговування або ремеслу, щоб підтримувати машини, механічне обладнання або конструкцію підприємства в ремонті. Різні галузі завжди мають потребу в таких фахівцях. І звісно, що працівники з соціальної сфери - їх допомога необхідна в наданні клієнтських послуг в найрізноманітніших областях, таких як психологія, реабілітація або соціальна робота, включаючи підтримку сімей, дітей і т.д. Соціальний працівник може допомогти клієнтам визначити та отримати доступні пільги або громадські послуги. Також можлива участь в розробці, організації та проведенні програм для школярів, сімей та інших особливих груп суспільства.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео