Божена Волинець

Друга міська лікарня Тернополя - медичний лідер України

244717675_719739459420124_6950799909562402198_n

КНП «Тернопільська комунальна міська лікарня № 2  здобула першість у номінації »Кращий заклад вторинної медичної допомоги" й отримала відзнаку «PUBLIC HEALTH AWARDS».

Як повідомляється, церемонія  нагородження переможців відбулася в Києві 7 жовтня.

- «PUBLIC HEALTH AWARDS» — відзнака для активних, прогресивних команд медичних закладів та лідерів у сфері охорони здоров’я, які прагнуть вдосконалення якості медичної допомоги в Україні, - пишуть на сайті PUBLIC HEALTH. - Місія відзнаки «PUBLIC HEALTH AWARDS» - об’єднання найкращих медичних закладів та спеціалістів для формування якісних орієнтирів, популяризація успішних практик в сфері надання медичних послуг України та мотивації до розвитку.

До складу експертів і членів журі входять провідні фахівці та експерти сфери охорони здоров’я України, члени громадських організацій і лідери думок.

- Дякуємо всім, хто брав участь! І це не просто формальні слова — ми справді щиро вдячні всім, хто проактивно долучається до створення нових стандартів української медицини, хто формує нові правила і процеси, в центрі яких людина і стає прикладом. Ви — справжні лідери!, - йдеться у дописі ГО Медичні лідери.

Оцінювання учасників Відзнаки відбувалося на основі низки критеріїв за трьома категоріями: фінансовий менеджмент, розвиток підприємства, клієнтський сервіс. Жюрі виставляло відповідну кількість балів за всіма критеріями оцінювання, залежно від даних, наданих учасниками в Анкеті  та отриманих шляхом моніторингу офіційних даних НСЗУ та МОЗ. Переможцем в номінації стає учасник, який сукупно  набирає  найбільшу кількість балів зі 100 можливих.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео