Олена Чепіль

У Тернополі урочисто відкрили меморіальну дошку учаснику Революції Гідності (фото)

vidkrittya-memorialnoi-doshki-andriyu-stoyku-2

12 жовтня у Тернопільській загальноосвітній школі №19 урочисто відкрили меморіальну дошку учаснику Революції Гідності та бойових дій на Сході України, добровольцю батальйону «Шахтарськ» Андрію Стойку. 

- Спільно з батьками, друзями і побратимами полеглого Героя, до освячення почесної дошки пам’яті долучилися і міський голова Сергій Надал з керівництвом та учнями школи, – пишуть на офіційному сайті Тернопільської міської ради.  

vidkrittya-memorialnoi-doshki-andriyu-stoyku-6
vidkrittya-memorialnoi-doshki-andriyu-stoyku-6

vidkrittya-memorialnoi-doshki-andriyu-stoyku-18
vidkrittya-memorialnoi-doshki-andriyu-stoyku-18

Довідково. Стойко Андрій – почесний громадянин Тернополя-2018, активіст ВГО «Сокіл», боєць «Легіону Свобода» та старший лейтенант полку патрульної служби міліції особливого призначення «Миротворець». Був активним учасником подій Революції гідності. У 2014 році у числі добровольців вирушив на Схід у складі батальйону «Шахтарськ», разом з усіма пройшов чимало гарячих точок на лінії зіткнення (Іловайськ, Піски). Повернувшись, продовжував службу у лавах Національної поліції України. Чоловік загинув 22 липня 2018 року під час виконання службових обов’язків у селі Петропавлівська Борщагівка Київської області. 

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео