Віра Олександрович

Цифра «13» тернополян не злякала, тож вони вибороли «золоту» медаль (фото)

Основне

«Золоту» медаль у номінації «Інноваційні технології розвитку професійної компетентності педагогів у системі післядипломної освіти» завоювали тернополяни.

Таким успіхом сьогодні, 21 жовтня, поділився Ігор Вітенко - заступник директора з науково-методичної роботи і міжнародного співробітництва у «Тернопільському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти», або ТО КІППО.

Вітенко
Вітенко

Він на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук», зокрема, повідомив: «…Колектив Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти виборов «золоту» медаль… Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та виставка освіти за кордоном «World Edu». 21.10.2021 р. Київ».

нагорода1
нагорода1

Власне, захід планували провести 20-22 жовтня. Вхід на всі локації для учасників був відкритим. За словами Ігоря Вітенка, тернополяни там не лише презентували роботу свого інституту. Вони також брали участь у круглому столі на тему: «Здорові діти - здорова нація» та інших заходах. Окрім того, Ігор Вітенко розповів, що Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» відбувалася уже 13-й раз. Привітання учасникам, організаторам і гостям надіслали Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет, президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, директор Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Євген Баженков. Про це можна більше дізнатися на сайті виставки.

Нагорода2
Нагорода2

- Цьогоріч виставка представлятиме 320 учасників із 21-го регіону України, а також Литви, Греції, Чехії і Словаччини, - зауважує Ігор Вітенко. - Відбудеться 53 конференції, презентації, семінари, круглі столи, педагогічні коучинги, майстер-класи. Програму роботи виставки можна завантажити за посиланням.

Нагадаємо, 19 жовтня колектив ТО КІППО виборов Почесне звання «Лідер інновацій в освіті". Нагородження відбулося у Київському палаці спорту. Фото зі сторінки Ігор Вітенко

Вибір читачів за тиждень

Відео