Божена Волинець

У Тернополі вивчити китайську - реально: учасники освітніх курсів отримали сертифікати (фото)

Vruchennia sertyfikativ pro uspishne prokhodzhennia kursu kytaiskoi movy (Copy)

22 жовтня у Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка відбулося вручення сертифікатів учасникам освітніх курсів з вивчення китайської мови.

Sertyfikatu pro uspishne prokhodzhennia kursu kytaiskoi movy (Copy)
Sertyfikatu pro uspishne prokhodzhennia kursu kytaiskoi movy (Copy)

Навчання проходило впродовж року в онлайн-режимі на китайській освітній платформі Ding Talk у рамках реалізації освітнього спецпроєкту ТНПУ спільно з Шеньянським педагогічним університетом. Як відзначають на сайті вишу, сертифікати отримали лише ті, хто успішно склав кваліфікаційний іспит на знання китайської мови як іноземної, а саме: Алексієвець Леся Миколаївна Брославська Тетяна Василівна Вайнагій Анастасія Іванівна Воронко Віта Володимирівна Данилюк Ольга Андріївна Дідух Богдана Олегівна Жесткова Крістіна Станіславівна Костюк Юлія Михайлівна Марчевський Сергій Максимович Мацишин Зоя Анатоліївна Олексюк Людмила Федорівна Хаєцька Надія Юріївна Яцишина Ольга Василівна Вручив сертифікати та звернувся з привітальним словом Буяк Богдан – ректор університету.

Vruchennia sertyfikativ pro uspishne prokhodzhennia kursu kytaiskoi movy__ (Copy)
Vruchennia sertyfikativ pro uspishne prokhodzhennia kursu kytaiskoi movy__ (Copy)

- Сподіваюся, що китайський напрямок, який ми обрали для співпраці, стане корисним для вас особисто. Дякую за сміливість, щиро вірю в те, що ви всі свої знання застосуєте на практиці, - зазначив Богдан Буяк. 

Також привітав учасників координатор освітнього спецпроєкту ТНПУ з вивчення мови, традицій та культури Китайської Народної Республіки - Володимир Брославський. Він, зокрема, зазначив, що 23 липня 2021 року у Пекіні Китайський міжнародний освітній фонд видав авторизаційні дипломи на право створення Інституту Конфуція у ТНПУ. Тож після завершення відповідних процедурних етапів викладачі Шеньянського педагогічного університету наживо навчатимуть всіх охочих опанувати мову КНР.

Vruchennia sertyfikativ pro uspishne prokhodzhennia kursu kytaiskoi movy_ (Copy)
Vruchennia sertyfikativ pro uspishne prokhodzhennia kursu kytaiskoi movy_ (Copy)

Фото з сайту

Вибір читачів за тиждень

Відео