Віра Олександрович

У Тернополі замахнулися на рекорд: заберуть бібліотеку і розглянуть понад 400 питань (відео)

Бібліотека

Аж 429 питань потрапили в орієнтовний порядок денний 10-ї сесії Тернопільської міської ради. Втім, зважаючи на традиції наших депутатів, пунктів може стати ще більше. 

Нагадаємо, засідання має відбутися сьогодні, 29 жовтня. Депутати почнуть працювати о 9.00. На розгляд їм запропонують приблизно такий порядок денний. Першими пунктами у ньому – бюджетні питання і правила діяльності самої ради. Проте у переліку – левова частка земельних рішень. Їх там – аж 400.

Проте серед найцікавішого – проєкт «Про прийняття у комунальну власність Тернопільської міської територіальної громади об’єкта незавершеного будівництва Тернопільської обласної державної бібліотеки». Автором цього документа є Сергій Ковдриш – начальник міського управління обліку та контролю за використанням комунального майна.  

Отже, він запропонує депутатам «…прийняти до комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади об’єкт незавершеного будівництва (реєстраційний номер 2363864961101) на площі Героїв Євромайдану, б/н у Тернополі, що розміщений на земельній ділянці загальною площею 0,7868 гектара (кадастровий номер 6110100000:12:006:0053)».

Окрім того, виконавчий комітет зобов’яжуть створити комісію з прийняття-передачі об’єкту  і затвердити відповідний акт. Контроль за виконанням цього рішення покладуть на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму (голова – Ольга Шахін).

До речі, про те, що Кабмін погодився передати довгобуд Тернопільській громаді, «Терен» писав, як тільки це рішення ухвалили у столиці.

Фото Тараса Циклиняка

Вибір читачів за тиждень

Відео