Віра Олександрович

У Тернополі бізнесмени дійсно цінують свій час і комфорт

Комфорт

Бізнесмени у Тернополі надають перевагу програмним РРО (ПРРО).

Такий висновок зробили у Секторі інформаційної взаємодії Головного управління Державної податкової служби (ДПС) у Тернопільській області.

- Програмні рішення для проведення готівкових розрахунків на Тернопільщині використовують як приватні підприємці, так і юридичні особи, - каже начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина. - Вони вже зареєстрували 688 ПРРО. Причому підприємці активніше використовують таку новацію. Адже застосовують у своїй діяльності 600 ПРРО. Юридичні особи краю зареєстрували лише 88 одиниць альтернативної касової техніки.

Посадовець також конкретизував, що більшість програмних рішень використовують приватні підприємці Тернополя. Із загальної кількості зареєстрованих 308 ПРРО працюють саме в обласному центрі.

-  Кількість суб’єктів підприємництва, охочих використовувати програмну касову техніку зростає, – додає очільник податкової служби Тернопілля. - Адже це - вдале рішення для особистостей, які цінують свій час і комфорт. До того ж, зареєструвати ПРРО можна онлайн, а це - дуже зручно, особливо в період поширення коронавірусної інфекції.

До слова, загалом упродовж січня-вересня цього року на території Тернопільської області суб’єкти господарювання у своїй діяльності застосовували 4 407 одиниць касової техніки.

Фото із відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео