Анастасія Кисіль

Одній з громад Тернопільщини виділили більше 18 мільйонів гривень

IMG_1657

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 28 жовтня передбачено субвенцію у сумі 65 мільйонів гривень на реалізацію інфраструктурних проєктів та розвиток об’єктів соціально-культурної сфери Тернопільської області. У тому числі Теребовлянська громада отримає 18,6 мільйонів.

Про це повідомляє Теребовлянська міська рада.

З виділених грошей 6,1 млн планують витратити на реконструкцію пішохідного моста через річку Гнізна з встановленням на ньому рекреаційно-туристичного комплексу із тимчасових споруд малої архітектурної форми по вулиці Шевченка. На інші 12,5 млн закуплять медичне обладнання, а саме: лапараскопічну стійку, апарат ультразвукової діагностики експертного класу, апарат штучної вентиляції легень, наркозно-дихальний апарат, артроскопічну стійку для комунального некомерційного підприємства Теребовлянської міської ради «Теребовлянська міська лікарня».

- 16 вересня 2021 року депутати Теребовлянської міської ради звернулися до Народного депутата України Миколи Люшняка та голови Тернопільської обласної державної адміністрації Володимира Труша щодо виділення коштів для завершення будівництва пішохідного моста через річку Гнізна по вул. Шевченка у м. Теребовля та до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо спрямування у місцевий бюджет додаткового фінансового ресурсу задля ефективнішого функціонування закладів освіти та охорони здоров'я, - йдеться у повідомленні Теребовлянської міської ради.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео