Юля Вітюк

Замінили підлогу та двері: у Козові оновили спортзал (фото, відео)

IMG_7588

Знищена підлога, на якій некомфортно та небезпечно займатись спортом — проблема, яка багато років турбувала учнів та вчителів Козівської школи №2.

Сьогодні у цьому спортзалі старе, зношене покриття замінила на нове, яке служитиме дітям ще багато років. Також оновили двері та стіни.

- Вперше, як мене сюди запросив Сергій Володимирович і ми об'їжджали шкільні заклади та прийшли сюди, в цей спортивний зал, то тут було щось жахливе. Підлога перелатана, тому дітям тут займатися, любити спорт, розвиватися було просто неможливо, — розповідає Іван Чайківський, народний депутат України.

IMG_7589
IMG_7589

На ремонт цього об’єкту виділи кошти з соцеконому, громада також долучилась до співфінансування.

- Було звернення директора школи, також я чув відгуки від дітей, що потрібно оновити зал. Сьогодні в нас оновлена підлога, стіни і при таких хороших умовах тут діти здобудуть багато перемог, — говорить Сергій Добалюк, голова Козівської громади.

IMG_7586
IMG_7586

Приміщення спортзалу збудували у 60-х роках минулого століття, з того часу його капітально не оновлювали.

- Дуже незручно було займатися, адже підлога була в аварійному стані, ми частково міняли деякі елементи, але це нічого не давало. Лиш одну поміняли, на наступний тиждень потрібно було міняти уже наступний елемент, дошку чи брус, — Микола Максимів, директор Козівського закладу освіти №2.

IMG_7587
IMG_7587

Через аварійний стан спортивного залу, учні в ньому займатись не могли.

- Я сам прийшов недавно до цієї школи і коли побачив цей спортивний зал, то він дійсно був в аварійному стані. Те, що зробили — це дуже класно, буде де займатися, — Ростислав Ілішук, учень Козівського закладу освіти №2.

2
2

- Наш спортивний зал був понад п’ять років в поганому стані і ми не могли нормально займатися на фізкультурі, адже не мали можливості. Переважно проводили заняття на дворі, а тепер ремонт цього залу дозволяє займатися щодня тут, досягати нових перемог,— Назар Мацишин, учень Козівського закладу освіти №2.

Реконструкція підлоги дозволить учням безпечно займатись спортом та покращити рівень фізичної культури у цій школі.

[embed]https://youtu.be/p1cJkswQWF8[/embed]

Відео Романа Луциківа

Вибір читачів за тиждень

Відео