Божена Волинець

Житель Тернопільщини став жертвою автозлодія

unnamed (Copy)

Днями житель Тернопільщини через свою безпечність позбувся чималої суми грошей – з транспортного засобу чоловіка здійснили крадіжку.

Як інформують на сайті Національної поліції Тернопільської області, заявник повідомив, що припаркував іномарку на території свого домогосподарства. Автівку не зачинив, натомість, коли вранці він повернувся до транспортного засобу, то виявив факт крадіжки. Невідома особа привласнила 500 американський доларів, 150 англійських фунтів, 400 злотих та 5000 гривень.

За допомогою потерпілий звернувся до працівників  відділу поліції № 1 (м. Бережани) й ті задокументували крадіжку. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Зловмисники оглядають салони іномарок щодо наявності цінностей, які можна швидко реалізувати в ломбарди.

Правоохоронці  дають поради жителям Тернопілля : 

  • бути обачними та пам’ятати, що найкраще вберегти своє майно - це забрати його з салону транспортного засобу.
  • пам’ятайте, незачинений транспортний засіб – це ідеальна здобич для крадіїв. Професіоналів не зупинить і сигналізація. Допоки ви повернетесь до машини, то виявити або пошкоджене скло або замок.
  • паркуйте транспортні засоби у спеціально відведених місцях, де встановленні камери відеоспостереження. Це якщо не захистить від автозлодії, то допоможе поліцейським вийти на їх слід.

Якщо ж ви потерпіли від рук зловмисників не зволікайте, а одразу телефонуйте на лінію «102».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео