Божена Волинець

У Тернополі відбудеться квест за мотивами популярного фільму

3

18 листопада тернополяни зможуть пройти квест за мотивами корейського фільму «Гра в  кальмара», який миттєво став культовим.

Кількість учасників обмежена, на переможців очікує головний приз.

- Всім подобаються ігри, психологія стверджує що гра - найприродніший спосіб буття людини, - коментує Марічка Юрчак, авторка ідеї. - Ми організовуємо різні ігри – інтелектуальні, мангейм, на Хелловін робимо квест у стилі Гаррі Поттера і на листопад вирішили запланувати таку гру в кальмара, якщо буде достатня кількість охочих – ми її проведемо, але це не більше ніж гра. Гра на випробування своєї спритності, кмітливості – це як футбол, чи «що, де, коли». Те що ми обрали таку форму – це очевидно і логічно, бо «Гра в кальмара» - найбільш успішний на сьогоднішній день серіал на Netflix, все у всіх на слуху, цікаво, це вабить і лякає. Розкриваючи карти, то так, деякі сюжети будуть використані в квесті, але звісно без жодного насилля, кровопролиття та жертв. Ми даємо змогу людям розважитись, провести гарно час і симулювати викид адреналіну, емоції, яких би вони не отримали в буденному житті.  Розвага буде  з декораціями та з тематичною підготовкою, тому запрошую тернополян реєструватися.

Аби взяти участь потрібно попередньо зареєструватись ТУТ. Після реєстрації організатори сконтактують з бажаючими, для  оплати реєстраційного внеску у розмірі  250 грн.

- Учасники спробують перемістити себе в іншу реальність на час гри, отримають нові враження й ідентифікують себе та свої реакції, - горить Ігор Мамус, ресторатор.

Місце проведення: Креативний кластер «Nа пошті»

Час: 18.00.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео