Божена Волинець

Побив знайомого і це спричинило його смерть: жителю Тернопільщини загрожує до десяти років позбавлення волі

1585040560_unnamed (Copy)

У серпні цього року 23-річний мешканець Чортківського району, під час суперечки наніс тяжкі тілесні ушкодження знайомому, після чого той помер.  

Як повідомили на сайті Національної поліції Тернопільської області, Жителя села Більче-Золоте було знайдено мертвим з явними ознаками насильницької смерті. Відповідно до висновку судово-медичної експертизи, до смерті призвела закрита черепно-мозкова травма з переломом кісток черепа, крововиливами над і під мозкові оболонки та речовину головного мозку. Поліцейські у вчиненні злочину запідозрили односельця загиблого. З‘ясувалося, напередодні чоловіки разом вживали алкоголь і між ними виникла конфліктна ситуація. Зловмисник декілька разів вдарив потерпілого у голову.

Слідчі Головного управління Нацполіції Тернопільщини скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні, розпочатому щодо жителя Скалатської громади.

Крапку у цій кримінальній історії поставить суд. Згідно санкцій інкримінованої статті молодикові загрожує позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео