Олеся Поліщук

Держпраці перевіряє автозаправки Тернопільщини

yzobrazhenye_viber_2021-11-16_11-37-19-747 (1)

Комісія Управління Держпраці в Тернопільській області планово перевіряє автозаправні станції краю.

- Посадові особи проводять планову перевірку щодо додержання вимог законодавчих та нормативно-правових актів у сферах промислової безпеки та охорони праці суб’єктом господарювання, який здійснює господарську діяльність на п’яти автозаправних станціях Тернопільської області, - повідомили у обласному підрозділі Держпраці.

Під час проведення перевірки передусім звертається увага на наявність дозвільних документів та декларацій відповідності на виконання робіт підвищеної небезпеки, експлуатацію механізмів, устаткування, проведення ідентифікації та декларування об’єктів підвищеної небезпеки.

Також перевіряється проведення навчання працівників з питань охорони праці та забезпечення їх засобами індивідуального та колективного захисту, а також спецодягом та спецвзуттям призначеним для роботи у вибухонебезпечному середовищі.

Особлива увага працівників звертається на обов’язкове дотримання вимог безпеки при експлуатації потенційно небезпечних об’єктів та об’єктів підвищеної небезпеки, а також під час приймання, зберігання палива та заправлення ним автотранспортних засобів.

Фото управління Держпраці в Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео