Оксана Бучко

На Тернопільщині у корупції підозрюють головного лісничого

Без названия (1)

Незаконна вирубка 105 дерев відбулась на Тернопільщині. У видачі дозволу на такі роботи підозрюють головного лісничого державного підприємства.

Як повідомила пресслужба Тернопільської обласної прокуратури,  підозру у перевищенні службових повноважень, що завдали істотної шкоди охоронюваним законом державним інтересам, головному лісничому держпідприємства лісового господарства (ч. 1 ст. 365 КК України) оголосили за процесуального керівництва Спеціалізованої екологічної прокуратури. За версією слідства, посадовець видав дозвіл на вирубку дерев, знаючи про відсутність підстав її проведення у лісництві. На підставі цього дозволу працівники лісництва незаконно зрубали дерева, спричинивши цими діями збитки державним інтересам на суму понад 119 тис. грн. 

Триває розслідування, що здійснюють слідчі ТУ ДБР у м. Львові за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області, під процесуальним керівництвом Спеціалізованої екологічної прокуратури у складі Тернопільської обласної прокуратури. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео