Віра Олександрович

У Тернополі розкажуть все про звук, графіку і спецефекти у кіно

Лекція

Тернополянам пропонують поговорити про препродакш і все, що на цьому етапі відбувається, тобто про всі загальні моменти підготовки до зйомок.

Лекція у ПК «Березіль» матиме назву «Поетапність кіновиробництва. Від ідеї до готового продукту». Спікер - Василь Веселовський. Тривалість заняття - 2 години. Йтиметься впродовж цього часу про: ідею, сюжет, сценарії, розкадровку і навіть тритмент.

- Учасники зустрічі дізнаються, для чого взагалі потрібен продакшн, тобто процес створення проекту чи творчого задуму, а також – про зйомки та загальні моменти із їхньої підготовки і проведення, - кажуть організатори лекції. – Йтиметься і про те, що таке постпродакшн, зведення всіх матеріалів у цілісну картину і створення кінопродукту як такого. Також Василь Веселовський розкаже про звук, графіку і спецефекти.

У ПК «Березіль», що на вулиці Миру, 6, гостей чекатимуть у суботу, 27 листопада, початок лекції - о 12:00. Щоб відвідати заняття, зателефонуйте і запишіться за номером телефону 096-467-03-52. Вхід вільний, але кількість місць - обмежена.

Фото надане Оксаною Ратушняк із Медіалаб

Вибір читачів за тиждень

Відео