Володимир Вермінський номінований на телепремію «Співак року»

photo_2021-11-23_18-30-08

Популяризувати місцевий фольклор, вивести на новий рівень народну творчість у всіх її проявах, відродити і зберегти наші етнічні надбання. Такі цілі ставить собі співак, музикант, композитор Володимир Вермінський. Нещодавно він очолив Тернопільський обласний методичний центр народної творчості.

На думку Володимира Вермінського, народна творчість багатогранна і всеосяжна, вона ідентифікує нас як націю, отже робота є цікавою та пізнавальною.

З-поміж досягнень за перших півроку роботи можна відзначити створення нового відділу з нематеріальної культурної спадщини, а це – і додаткові робочі місця, і виокремлення цієї важливої теми, а також – старт цікавого і важливого проекту у напрямку етнотуризму – включення творчих майстерень в туристичні маршрути області.

Pasted into
Pasted into

За декілька місяців директору вдалося сформувати в колективі центру дружню атмосферу, спрямувати підлеглих на спільний результат та успіх. Директор вважає, що всі його працівники є професіоналами своєї справи, його ж критеріями як керівника є лише мотивація, довіра та підтримка.

У той же час Володимир Вермінський не полишає свого головного покликання – сцени. Цьогоріч номінований на телепремію «Співак року».

Підтримати Володимира Вермінського ви можете за посиланням.

Pasted into
Pasted into

Коротка довідка. Володимир Вермінський – співак, музикант, композитор, лауреат премії ім.Братів Лепких, уродженець Тернопільщини, заслужений артист України.

Володимир Вермінський закінчив Тернопільське музичне училище ім. С. Крушельницької та Харківський інститут мистецтв ім. І. Котляревського.

Переможець численних конкурсів, фестивалів як співак, автор і виконавець.

Створив гурт «АКЦЕНТ», з яким записав і видав два альбоми – «Наталі» та «Відлуння Криївки». В доробку – 13 магнітоальбомів.

Займає активну позицію в громадській діяльності. Зокрема, неодноразово організовував і приймав участь у заходах спрямованих на допомогу онкохворим дітям та воїнам АТО. Заступник голови комісії з питань культури, духовності та свободи слова при Тернопільській обласній раді. Депутат Тернопільської обласної ради VII – скликання.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео