Олеся Поліщук

Порушив правила і в кювет: у Тернополі нетверезий водій тікав від патрульних (відео)

завантаження

Вчора вночі тернопільські патрульні наздогнали нетверезого водія, який намагався втекти.

- Близько 3-ї години ночі, патрулюючи вулицею Бережанською, патрульні помітили транспортний засіб ВАЗ, водій якого рухався із порушенням правил дорожнього руху, - повідомляє патрульна поліція Тернопільської області.

Інспектори подали водієві сигнал про зупинку. Громадянин проігнорував вимогу поліцейських та лише пришвидшився. За словами патрульних, чоловік не реагував на ввімкнені спеціальні проблискові маячки, звукові сигнали та вимоги про зупинку, які інспектори подавали через гучномовець.

- Через декілька хвилин водій, не впоравшись із керуванням, здійснив з'їзд у кювет. Надалі кермувальник, вийшовши з машини, подався навтьоки, проте патрульні його відразу ж наздогнали, - йдеться у повідомленні.

Під час спілкування з 24-річним кермувальником, охоронці порядку виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Інспектори запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп'яніння на місці зупинки транспортного засобу за допомогою алкотесту Драгер чи в найближчому медичному закладі, на що громадянин відмовився.

- Поліцейські склали на водія протоколи й винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КупАП.

Як повідомляв «Терен», на Тернопільщині комбайн травмував ногу чоловіку.

Відео – патрульна поліція області

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео