Божена Волинець

Пішов із життя депутат Кременецької райради

262001433_2784664205172856_2056716732346983792_n (Copy)

29 листопада ввечері раптово обірвалось життя виконавчого директора ПАП «Добрий самарянин» Миколи Миколайовича Катеринюка. На підприємстві чоловік працював майже 10 років.

Про це повідомляють у дописі спільноти Добрий Самарянин.

Микола Миколайович був керівником з великим досвідом, розумінням сучасних викликів і відповідно, застосування новітніх технологій і залучення відповідної техніки і засобів в обробітку землі. Був безмежно відповідальним співробітником і другом, чудовим організатором багатьох процесів

Як депутат кількох скликань Збаразької, а згодом Кременецької райради він вирішував багато проблем, які мали соціально важливе значення для мешканців Вишнівецької громади.

- Відхід людини з такими якостями і працездатністю – велика втрата для підприємства і колективу. Микола Миколайович любив і турбувався про свою родину. Невтішними залишились дружина, донька з зятем, улюблена внучка, брати з сім’ями, велика родина, багато друзів і наш колектив. Болісно, зненацька, несправедливо… Спочивайте у спокої. Дякуємо за все, - йдеться у повідомленні.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео