Юля Вітюк

Цієї зими на Тернопільщині можна буде зустрітися зі святим Миколаєм

photo5276333625278838701

У Настасові буде «Зимова казка». Святкову локацію спільно створюють Великоберезовицька громада, компанія «Агропродсервіс» та команда Івана Чайківського. Зараз організатори прикрашають територію ілюмінацією, обирають ялинку та облаштовують місця для проведення майстер-класів та ярмарку. Гостей планують частувати гарячими сезонними напоями та відомими настасівськими смаколиками — запашними  пампушками від місцевих господинь. Також святий Миколай відкриє тут свій Офіс, який зможе відвідати кожен охочий, щоб особисто познайомитись з Чудотворцем та його помічниками.

Відкрити Офіс та запалити головну ялинку «Зимової казки» запланували 18-го грудня. А поки йдуть приготування, організатори розпочали Марафон святкового настрою. Щодня на сторінках «Зимова казка у Настасові» в соціальних мережах Фейсбук та Instagram  вигадуватимуть просте та, водночас, цікаве завдання, яке допоможе учасникам поринути в новорічно-різдвяну атмосферу.

Чому ж святий Миколай обрав саме Настасів для відкриття свого офісу, теж розкажуть у соціальних  мережах «Зимової казки». Ми ж обіцяємо, що читачі Терену дізнаються цю таємницю одними з перших.

Вибір читачів за тиждень

Відео