Анастасія Кисіль

«Фахівцями у своїй справі, може, стануть не всі, але людиною повинен бути кожен»: як поводяться студенти на Тернопільщині (фотофакт)

IMG_2871

«Пост про окремих НЕшановних студентів медичного та педагогічного коледжів Чорткова», - так написав чортківчанин Тарас Заяць у Facebook. У фото з допису він показав, як виглядає один з дитячих майданчиків Чорткова, після чергової вечірки студентів.

- У жовтні моя рідна вулиця, а точніше - декілька десятків малюків різного віку, мали свято. Чортківська міська рада встановила класний дитячий майданчик - гірка, гойдалка, хатинка і т.д. Побоювання щодо того, хто і що робитиме у тій хатинці (оскільки поруч гуртожитки медичного і педагогічного), коли там не буде дітей - підтвердились, на жаль, - йдеться у повідомленні.

IMG_2873
IMG_2873

Тарас каже, що пластикові пляшки і пляшки від горілки, цигарки, які гасили в дерев’яну іграшкову дитячу хатку, пакети, різне сміття щодня прибирає з майданчика. Попри те, що поруч є сміттєва урна.

- На жаль, особисто, поки що не зловив нікого. Але ще раз подібне побачу – підключу поліцію, бо розпивають алкогольні напої неповнолітні, - пише Тарас Заяць. - ...і Муніципальну Інспекцію.

IMG_2874
IMG_2874

2
2

1
1

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео