Божена Волинець

На Тернопільщині іноземцеві загрожує позбавлення волі за нанесення тяжкого тілесного ушкодження охоронцю бару

27b6e50a4125cf24c41c8e935f465af2 (Copy) (1)

На лаві підсудних опинився 35-річний громадянин Республіки Сьєрра-Леоне. Його обвинувачують у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України - умисне тяжке тілесне ушкодження. За скоєне іноземцеві загрожує до 8 років позбавлення волі.

Як зазначають на сайті поліції, у листопаді до співробітників поліції надійшло повідомлення про те, що в одному із барів міста Тернополя відвідувач під час конфлікту завдав удар гострим предметом охоронцю закладу. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

Потерпілого, 26-річного жителя Тернопільського району, з проникаючи пораненням черевної порожнини шпиталізували до лікарні. Допоки медики рятували життя молодому чоловікові, працівники поліції встановлювали обставини інциденту та розшукували зловмисника.

У ході оперативних заходів правоохоронці затримали причетного до нанесення тілесного ушкодження охоронцю. Громадянин Республіки Сьєрра-Леоне проживає на території України законно, раніше в поле зору поліцейських не потрапляв.

- Під час досудового розслідування було встановлено, що іноземець неодноразово відпочивав в даному барі та завжди поводився зухвало. Під час останнього візиту він теж проявляв неповагу до оточуючих  та на зауваження працівників закладу не реагував. На цьому ґрунті  у нього виник словесний конфлікт з охоронцем.  У ході якого іноземець наніс один удар предметом, схожим на ніж, в живіт потерпілому, - йдеться у повідомленні.

На даний час досудове розслідування завершено. Матеріали кримінального провадження слідчі Тернопільського районного управління поліції  скерували до суду.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео