Анастасія Кисіль

Минулої ночі у Тернополі виявили два автомобілі, що перебували в розшуку

IMG_3158

Вчора, близько 23-ї години, на вулиці Руській за порушення правил дорожнього руху інспектори зупинили автомобіль Geely. В ході з'ясування всіх обставин правопорушення та перевірки інформації про водія й транспортний засіб згідно з базами даних, патрульні з'ясували, що автомобіль розшукується державною виконавчою службою. 

Про це повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

- Інспектори склали на водія адміністративні матеріали, направили автомобіль на арештмайданчик та викликали на місце працівників державної виконавчої служби для подальшого з'ясування всіх обставин, - йдеться у повідомленні.

Pasted into Минулої ночі у Тернополі виявили два автомобілі, що перебували в розшуку
Pasted into Минулої ночі у Тернополі виявили два автомобілі, що перебували в розшуку

Інший випадок стався сьогодні, близько 1-ї години ночі, патрулюючи на вулиці С. Будного, інспектори помітили автомобіль Chevrolet, водій якого порушив ПДР України. Поліцейські зупинили автівку та, під час перевірки інформації про водія й транспортний засіб згідно з базами даних, встановили, що автомобіль також розшукується державною виконавчою службою, бо власник не сплатив штрафи за порушення ПДР України. Патрульні викликали на місце працівників ДВС України, а транспортний засіб доставили на арештмайданчик.

- Шановні громадяни, не намагайтесь уникнути відповідальності за вчинені вами правопорушення. Адже за несплату штрафів державна виконавча служба може оголосити вас чи то ваше майно в розшук, - звертаються патрульні до громадян.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео