Євгенія Цебрій

Підозрюваного у вбивстві жінки на Лозовецькій взяли під варту на два місяці (відео)

264782265_4544501422338251_5621040561264344008_n

Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави обрав Тернопільський міськрайонний суд для підозрюваного у вбивстві жінки на вул. Лозовецькій у Тернополі. У СІЗО, згідно з ухвалою, чоловік перебуватиме до 3 лютого 2022 року, повідомляють у пресслужбі Тернопільського міськрайонного суду. 

- Ухвала підлягає апеляційному оскарженню, проте виконується негайно з часу проголошення, - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, тіло жінки 6 грудня виявив у Тернополі в дворі одного із будинків місцевий мешканець. Чоловік побачив її, вигулюючи собаку. Він одразу викликав швидку, але медики констатували смерть і повідомили про це на лінію «102». 

Pasted into
Pasted into

Як повідомляють у відділі комунікації поліції в Тернопільській області, жінка з Тернопільського району, їй було 22 роки. 

При попередньому огляді судово-медичний експерт виявив на тілі покійної більше двадцяти ножових поранень. Окрім того, невідомий після вбивства, викинув її з четвертого поверху.  На місці події працювали слідчі, працівники карного розшуку, криміналісти, кінологи. За кілька годин поліцейські встановили особу підозрюваного і його місцеперебування. Це - 19-річний житель Лановеччини, який орендував у Тернополі квартиру. 

Pasted into
Pasted into

За словами підозрюваного, він познайомився зі жертвою за кілька годин до вбивства. Між ними виник конфлікт, в результаті якого чоловік почав завдавати новій знайомій удари ножем. Після вбивства тіло жінки виніс на балкон, де вона пролежала до ночі ще 12 годин, а вранці, 6 грудня, викинув її на вулицю.  Одяг покійної та її особисті речі виніс на смітник біля будинку. У квартирі прибрав та втік. Оперативники знайшли підозрюваного в одному з районів Тернопільської області. Чоловіка затримали та оголосили підозру згідно ч.1 ст.115 Кримінального кодексу - умисне вбивство. Триває слідство.

Фото та відео відділу комунікації поліції в Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео