Олеся Поліщук

Два претенденти з Тернопільщини виборюють у всеукраїнському конкурсі статус «Місто мого серця»

mistyani-mozhut-pidtrimati-vinnicyu-na-ukraine-tourism-awards-2021-1

У номінації «Місто мого серця» головної туристичної премії України «Ukraine Tourism Awards 2021» цей статус виборюють два претенденти з Тернопільщини – міста Збараж та Тернопіль.

- До участі запрошені усі представники українських міст, селищ, де за рік відбулись найактивніші, цікаві, нові туристичні події та культурні заходи та збільшився потік туристів та відвідувачів, - кажуть організатори конкурсу.

У згаданій номінації за перемогу змагаються 25 міст і містечок з різних куточків України.

Підтримати місто свого серця може кожен охочий - голосування триватиме до 23:59 год. 15 грудня.

Ukraine Tourism Awards 2021 – головна туристична премія України, яку організовує Державне агентство розвитку туризму (ДАРТ) спільно з громадською спілкою «VISIT Ukraine» та Київською Туристичною Асоціацією.

Захід покликаний звернути увагу на туризм, як на один із важливих складників економіки всієї держави.

Цього року в 14 номінаціях буде відзначено кращих гравців ринку, які показали приклад нестандартних рішень та продовжували роботу в умовах коронакризи, намагались підвищувати рівень обслуговування, а також приділили особливу увагу інклюзивному туризму.

Гала-шоу та церемонія нагородження переможців відбудеться 17 грудня 2021 в InterContinental Kyiv за участі представників держави, експертів з туризму, кращих тревел-блогерів країни та зіркових гостей.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео